About

Jeg er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Århus Teater i 1997 og har været aktiv skuespiller lige siden. Både på teater og i tv serier.

Derudover har jeg gennem de sidste 17 år været bestyrelsesmedlem og formand (fra 2009) for Dansk Skuespillerforbund. I den periode har jeg arbejdet målrettet med: kulturændring i organisationer, herunder nedbrydning af silotænkning, samt arbejdet med politisk strategi, lobbyarbejde, og samarbejde på tværs af brancherne.

Jeg har i en årrække også siddet i en række andre bestyrelser, både større bestyrelser med store budgetter: Copydan, Gramex og mindre foreninger: Danske Revyvenner, bestyrelsen for Kulturmødet på Mors og siden 2017 også i repræsentantskabet for TV2 Lorry. Jeg er næstforkvinde i Det Internationale Skuespillerforbund, FIA. Derudover sidder jeg i UNESCOs Nationalkommission.

 

Forskellige arbejdsområder

Jeg beskæftiger mig både med overordnet strategi og forbedring af forhandlingsmiljøer, men også indgående med det personlige møde og den personlige coaching af enkeltindivider. Jeg er diplomatisk og åben over for forslag og nye muligheder, men har også evnen til at holde fast.

Forhandling – både på det personlige og det kollektive plan

Jeg har igennem mange år været forhandlingsleder grundet mit hidtidige arbejde som formand i Dansk Skuespillerforbund. Her har jeg – igennem en del år -forhandlet alle de store overenskomster .Jeg sætter en ære i at turde afprøve nye løsninger og betragter arbejdsgivere som samarbejdspartnere, ikke modstandere. Dialog har for mig at se vejen frem. Med mit diplom i coaching og konflikthåndtering og min uddannelse som mediator, har givet mig læring til netop at kunne dette.

Politisk Strategi

Jeg er trænet i at tænke i strategiske løsninger og nye måder at arbejde på. Altid med gennemsigtighed og dialog for øje.

Coaching og mediation

Jeg er eksamineret mediator og har diplom i coaching og konflikthåndtering. Og jeg arbejder som frivillig hos Livslinien.

Moderator

Jeg arbejder som moderator – de sidste par år på Kulturmødet på Mors. En moderator skal skabe dialog og lytten – ikke grave grøfter. Det er et arbejde, jeg sætter meget højt og jeg nyder at skabe interesse for panelet og se dem komme igennem med deres budskaber.

Kommunikation

Jeg har arbejdet med kommunikation hele mit liv. Både som skuespiller, som formand, nu som rådgiver på Livslinien og Jeg er vant til at være talskvinde uden at ryste på